به گزارش سیناخبر هاشم امینی - مدیر کل آب وفاضلاب استان در جلسه ای که به منظور رفع مشکلات آب و فاضلاب شهرضا در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت:تنها راه رهایی شهرضا از آلودگی های زیست محیطی حل مشکل فاضلاب است.
امینی بااشاره به اینکه سریعترین راه حل مشکل فاضلاب شهرضا استفاده از تسهیلات قانونی تبصره 3 تاسیسات آب وفاضلاب است ، تصریح کرد: درشرایط اقتصادی فعلی، دولت هیچ طرح عمرانی جدیدی را آغاز نمی کند.
وی افزود: مفاد این تبصره توسط وزیر ابلاغ شده و می توان با هم افزایی وتعامل دستگاه های مرتبط دراجرای این طرح موفق بود.
مدیر کل آب و فاضلاب استان گفت: بااجرای 40درصد از پروژه فاضلاب شهرضا ،287 کیلومتر از این پروژه تکمیل نشده که به 100میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته و برای تصفیه خانه فاضلاب نیز 35میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
امینی با اشاره به لزوم درنظر گرفتن تسهیلات ویژه بافت فرسوده برای اجرای پروژه فاضلاب شهرضا تصریح کرد:75 درصد از اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه از محل تسهیلات تبصره 3 تامین می شود.
وی افزود: با توجه به نبود آب از مردادماه امسال در سد زاینده رود و بحران کم آبی، تابستان سختی در راه است.
مدیر کل آب و فاضلاب استان با اشاره به تامین آب شرب شهرضا از منطقه وردشت سمیرم گفت: چاه های آب این منطقه خشک شده و اهالی این منطقه نیز برای تامین آب شرب شان با مشکل مواجه هستند.
امینی تصریح کرد: نباید پساب آبی که ازمنطقه وردشت به شهرضا منتقل می شود مورد استفاده صنعت قرار گیرد و باید مورد استفاده شهرستان باشد.
وی گفت: اجرایی شدن طرح بلندمدت انتقال آب به این منطقه با ظرفیت ۴۹.۵ لیتر برثانیه، که اقدامات لازم برای این کار توسط آب منطقه ای درحال انجام است ، احیای زندگی و ماندگاری مردم را به دنبال خواهد داشت.
شهرستان شهرضا با جمعیتی حدود 160هزار نفر در80کیلومتری جنوب اصفهان واقع است.