کد خبر : 103220 دسته : اجتماعی و فرهنگی
تاریخ انتشار : May 9 2018 12:27PM - 1397/02/19
0 نفر 0 نفر

مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان :

در سال 96بیش از 7 هزار و 300 تن ماهی پرورشی در استان تولید شد

سیناخبر-مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان گفت :در سال 96بیش از 7 هزار و 300 تن ماهی پرورشی در استان تولید شد .

در سال 96بیش از 7 هزار و 300 تن ماهی پرورشی در استان تولید شد

به گزارش روز سه شنبه سیناخبر مجتبی فوقی در همایش نقش مصرف آبزیان درارتقاسلامت جامعه که در فرمانداری شهرستان شهرضا برگزار شد با اشاره به اینکه استان اصفهان به علت موقعیت جغرافیایی و میزان بارش جز استان های کم آب می باشد تصریح کرد: با وجود کم آبی در سال های اخیر شاهد پرورش 7 هزار و 300 تن ماهی در استان بوده ایم .

فوقی اظهار داشت :میزان مصرف سرانه ماهی در استان برای هر فرد در سال10 کیلو گرم می باشد و این میانگین در جهان 20 کیلوگرم است .

وی با بیان اینکه علت اصلی کم بودن مصرف ماهی عدم شناخت از خواص آن است ادامه داد :می طلبد با فرهنگ سازی و شناخت خواص ماهی گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کنیم .

مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان خاطر نشان کرد:طبق تحقیقات مصرف آبزیان هیچ حد و مرزی ندارد و با زیاد مصرف کردن مشکلی برای مصرف کننده به وجود نمی آید.

مهندس فوقی از آمادگی خود برای برگزاری کلاس طبخ ماهی 2 ماه یک بار در شهرضا خبر داد.

وی خاطر نشان کرد:سعی داشته باشیم در میهمانی های خودمان از خوراک ماهی استفاده کنیم .

مدیر شیلات و امور آبزیان استان در پایان گفت: امید است پس از این همایش پیشرفت چشم گیری در شهرضا داشته باشیم .

همچنین در ادامه رییس کمیته فنی کنسرو کشور در این همایش با اشاره به اینکه کنسرو کردن ماهی باعث جلوگیری از فاسد شدن آن می شود و تا 24 ماه ماندگاری دارد گفت :در سال 95 حدود 117 میلیون تن محصولات کشاورزی برداشت شد که 30 درصد از آن به علت کنسرو نکردن به ضایعات تبدیل شد .

مسعود بختیاری با بیان اینکه مواد نگه دارنده مواد بسیار گران قیمت می باشد ، تصریح کرد: در کنسرو ماهی از هیچ مواد نگه دارنده ای استفاده نمی شود.

بختیاری در ادامه صحبت های خود بیان داشت: می طلبد نگرش ما نسبت به کنسرو مواد غذایی تغییر کند.

وی اظهار داشت :بانوان نقش بسیار موثری در فرهنگ سازی مصرف ماهی در جامعه دارند.

رییس کمیته فنی کنسرو کشور خاطر نشان کرد: امید است قدم های خودمان را بیش از شعار برداریم و به توصیه ها عمل کنیم .

بختیاری با اشاره به اینکه مصرف سرانه ماهی و کنسرو آن در کشور ما قابل توجه نیست گفت: حد اقل مصرف در هر ماه 2 مرتبه می باشد.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت :تولید کننده کنسرو موظف است محصول را آماده مصرف به مشتری تحویل دهد و قبل از مصرف نیازی به گرم کردن یا جوشاندن آن نیست .

ارسال به دوستان
تصاویر خبر
نظرات
Designed and Powerd by Afrang