کد خبر : 102686 دسته : علمی وپژوهشی
تاریخ انتشار : Feb 25 2018 11:36AM - 1396/12/06
0 نفر 0 نفر

4 ماده غذایی که همه مردان بالای 50 سال باید بخورند

سیناخبر- همراه با افزایش سن مردان، توده‌های عضلانی آنان نیز ضعیف‌تر می‌شون ولی بسیاری از آنان به چنین اتفاقی توجه نمی‌کنند.

4 ماده غذایی که همه مردان بالای 50 سال باید بخورند

به گزارش سیناخبردر میان مواد غذایی گوناگونی که در طول روز مورد استفاده افراد مختلف قرار می‌گیرد برخی از آنها برای گروه‌های سنی و جسمی خاصی توصیه می‌شود. در ادامه شما را با  4 خوراکی مناسب برای مردان بالای 50 سال آشنا خواهیم کرد.

1- قارچ

قارچ، یکی از مواد غذایی مهم برای مردان است که طعم گوشتی‌تری به غذا می‌دهد و به همین دلیل هم باب طبع بسیاری از مردان محسوب می‌شود. هر فنجان از قارچ فقط ۲۰ کیلو کالری دارد، درحالی که پتاسیم قابل توجهی به بدن می‌رساند و درنتیجه هم به مقابله با اثرات منفی و مخرب سدیم کمک می‌کند و هم فشار خون را کاهش می‌دهد. خوش‌بختانه، افراد گیاه‌خوار نیز می‌توانند از قارچ استفاده کنند تا طعم گوشت را تا حدودی به غذاهای خودشان بازگردانند.

2- تخم‌مرغ

همراه با افزایش سن مردان، توده‌های عضلانی آنان نیز ضعیف‌تر می‌شون ولی بسیاری از آنان به چنین اتفاقی توجه نمی‌کنند. این در حالی است که تخم‌مرغ به‌عنوان یکی از بهترین منابع پروتئینی سالم شناخته می‌شود و می‌تواند توده عضلانی ضعیف‌شده را دوباره بازسازی کند. بسیاری از متخصصان بر اهمیت استفاده از تخم‌مرغ در رژیم غذایی مردان تاکید می‌کنند، چون تخم‌مرغ حاوی ترکیب دیگری به‌ نام لوتئین است. لوتئین می‌تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کاهش بدهد که در صورت مبتلا شدن به آن، شانس نابینایی هم وجود دارد. البته استفاده از تخم‌مرغ زمانی مفید و موثر است که از روغن‌های اشباع و ناسالم برای آماده‌سازی آن کمک نگیرید.

3-کفیر

اگر دقت کرده باشید، متوجه می‌شوید که میکروبیوم روده یا اساسا باکتری‌های درون روده، توجه جامعه علمی را در سال‌های اخیر به خودش جلب کرده است. دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که باکتری‌های روده می‌تواند از عناصر کلیدی در حفظ سلامت انسان‌ها باشند، چون با عملکرد سیستم ایمنی مرتبط هستند، بر نحوه جذب مواد مغذی تاثیر می‌گذارند و حتی در تنظیم خلق‌وخو نیز موثرند.

کِفیر، یکی از محصولات طبیعی حاوی پروبیوتیک و پری‌بیوتیک است که می‌تواند رشد باکتری‌های سالم را در روده‌ها زیاد کند و تعادل لازم را به میکروبیوم روده بازگرداند. کِفیر همچنین می‌تواند به جلوگیری از مبتلا شدن به مشکلات گوارشی در ادامه زندگی کمک کند. به‌ علاوه، محققان متوجه شده‌اند که کِفیر به کاهش التهاب در روده‌ها نیز کمک می‌کند و سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش می‌دهد.

4- لوبیا قرمز

لوبیا قرمز حاوی مقدار زیادی از پروتئین‌های سالم است که فواید زیادی برای خون دارند و درنتیجه می‌توانند به پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی و بیماری دیابت کمک کنند. بعضی از مطالعات نشان می‌دهند که مصرف سه‌چهارم فنجان از لوبیا قرمز به‌صورت روزانه می‌تواند کلسترول بد خون (LDL) را ۵ درصد کاهش بدهد و به همین دلیل هم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و خطر بروز سکته مغزی را پایین بیاورد.

البته این تمام ماجرای لوبیا قرمز نبود. اگر مردان مبتلا به بیماری دیابت نوع ۲، روزانه یک فنجان لوبیا قرمز بخورند و این کار را ۳ ماه ادامه بدهند، هم فشار خون و هم سطح قند خون خودشان را پایین می‌آورند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال به دوستان
تصاویر خبر
نظرات
Designed and Powerd by Afrang